T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya İl Halk Kütüphanesi

52. Kütüphane Haftası Açılış Programı

52. Kütüphane Haftası kütüphanemiz konferans salonunda saat 10.00'da gerçekleştirilen açılış programı ile başladı. Programa Konya Valimiz Sayın Muammer Erol, Konya Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Ercan Uslu, Kaymakamlarımız, Üniversitelerimizin Rektörleri ve Rektör Yardımcıları, Daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda sırasıyla İl Halk Kütüphanesi Müdür V. İsa Bilekyiğit, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan ve Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sıra Dışı Okurlar" isimli kısa film izlendi. Daha sonra Özel Gençlik Anaokulu öğrencilerinin gösteri izlendi ve davetliler için hazırlanan ikram ile program sona erdi.

• IMG_2925.JPG..
  • IMG_2929.JPG..