T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI Konya İl Halk Kütüphanesi

Karatay İlçe Halk Kütüphanemizi açtık

Karatay Belediye Başkanlığı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yapılan protokol çerçevesinde, Karatay Belediyesi Hizmet Binasında, Karatay İlçe Halk Kütüphanemizin açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılışa; Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürümüz Sayın Hamdi TURŞUCU, Karatay Kaymakamı Sayın Abdullah Selim PARLAR, Karatay Belediye Başkanı Sayın Mehmet HANÇERLİ, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Abdussettar YARAR, Konya İl ve İlçe Halk Kütüphaneleri çalışanları ile vatandaşlar katıldı. Karatay Belediye Başkanımız Mehmet Hançerli, Genel Müdürümüz Hamdi Turşucu ve Valimiz Yakup Canbolat'ın konuşmalarından sonra kurdele kesilerek kütüphane gezildi. Genel Müdürümüz Hamdi Turşucu'nun koordinatörlüğünde tüm Konya kütüphanelerinde çalışanlarla gerçekleştirilen toplantı sonrası program sona erdi.

• KARATAY AÇILIŞ (1).JPG
  • KARATAY AÇILIŞ (2).JPG